Welkom!

Wine classes in Burgundy with Pascal wagner

Welkom op mijn website – Alles over wijn. Ik ben Pascal Wagner , wijnmaker, sommelier en wijn consultant uit Puligny Montrachet, het kloppende hart van de Bourgogne.

Zoals u weet, maken we hier in Puligny Montrachet net als in de dorpen om ons heen de mooiste witte wijnen ter wereld. Uiteraard is Bourgogne ook beroemd om zijn heerlijke fruitige rode wijnen en de Bourgondische keuken.

Ik geef mijn gasten een unieke wijnervaring ongeacht het kennisniveau of interessegebied. Leren over wijn moet een magische ervaring zijn dat je altijd met je mee neemt en je nooit meer afgenomen kan worden.  Wijnlessen mogen nooit saai zijn, ooit wel eens gehoord dat saaie wijn smakelijk is?

In plaats daarvan reizen we samen op een ” Magical Mystery Tour” vol ontdekkingen en vreugde, waarbij de zintuigen gestimuleerd worden. Daar gaat wijn over!

Ik bied u programma’s van een hele dag aan met korte lezingen, proeverijen, wijnadvies en een schat aan persoonlijke ervaringen die ik graag met u deel. Dit alles uiteraard volledig afgestemd op uw wensen, elke keer anders en met plezier.

U kunt een auto huren en ik zal uw chauffeur zijn zodat u voor uw gemak zich geen zorgen hoeft te maken over hoeveel u drinkt! Gemak dient de mens.

Ik spreek vloeiend Frans, Duits en Engels. Als u een van deze talen spreekt dan kunnen wij aan de slag!

Kijk op mijn website wat de mogelijkheden zijn om de wijnen van Bourgogne als nooit te voren te ervaren. Kijk u ook hoe mijn gasten het hebben gevonden.

error: